fredag 26 februari 2010

Första haklappen

Idag har jag för första gången sytt i vaxdukstyg - sydde en rosa haklapp till Chloe. Är jättenöjd över hur den blev. Mönstret gjorde jag genom att rita av en haklapp som vi har, men sen ändra ganska mycket så den blev som jag ville (den jag ritade av har kardborre, så den är ju mycket längre upptill eftersom den ska ligga omlott. Ändrade även "rundheten" och gjorde den smalare).


Tyg: Vaxdukstyg och snedslå från Stoff och Stil
Mönster: Eget

2 kommentarer:

  1. Vad fin!! Tänkte också jag skulle ge mig på haklapp i vaxduk snart. Har lite vaxduk från stoff och stil dock så tycker jag att den luktar så illa... Har till och med tvättat det men inte lyckats. Jättefint mönster i alla fall. Lägger till dig på min blogg lista...

    SvaraRadera
  2. Hej, hittade just till din blogg genom en annan bloggare. Äntligen lite fler göteborgare bland sybloggarna... Vi är några stycken som tidigare diskuterat frågan om man inte skulle kunna dra ihop ett göteborgsgäng och göra något liknande stockholmarnas Galleri hemsytt. Har haft mailkontakt med bl a OttoPippi och tjejerna bakom Hantverksmarknaden, har även kommenterat hos Jossans Stuff och Kanonkläder. Intresserad?! Man kan ju höras allihopa lite längre fram och kanske få ihop något till hösten.

    SvaraRadera